Partenerul P2

Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti este cea mai veche si prestigioasa scoala de ingineri din Romania. Fondata în 1818, Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti (UPB), reprezinta una dintre institutiile fundamentale si de prestigiu ale invatamantului superior romanesc, fiind principala sursa pentru specialistii din Romania in domeniile de control automat, informatica, telecomunicatii, inginerie electrica, inginerie mecanica si inginerie chimica. Pe langa performanta din invatamant, cea de cercetare stiintifica reprezinta o componenta obligatorie pentru personalul academic. Aceasta activitate se desfasoara în departamentele din facultati sau in cadrul centrelor de cercetare distincte.

Facultatea de Automatica si Calculatoare ofera educatie profesionala in urmatoarele domenii: structura si arhitectura sistemelor de calcul, microprocesoare, sisteme software, inteligenta artificiala, precum si ingineria sistemelor de reglare, comanda, conducere, roboti si sisteme flexibile de fabricatie , bioinginerie, automatizari industriale.

Membrii personalului implicat in proiect fac parte din unul din cele doua Departamente din domeniul Ingineriei sistemelor existente in cadrul facultatii de Automatica si Calculatoare si anume din cadrul Departamentul Automatica si Informatica Industriala.

Echipa UPB va participa la toate activitatile proiectului. Din cadrul echipei de implementare al partenerului 2 fac parte urmatoarele perosane:

ECHIPA DE IMPLEMENTARE PROIECT
1 Responsabil proiect P2 FAGARASAN Ioana 
2 Expert analiza continut educational programe studii existente Sergiu Stelian ILIESCU 
3 Responsabil recrutare si monitorizare grup tinta (GT) Nicoleta ARGHIRA
4 Expert proiectare curriculum educațional nou Iulia STAMATESCU
5 Expert comunicare și informare Vasile CALOFIR
ECHIPA ADMINISTRATIVA
6 Responsabil achizitii Cosmin-Andrei TONCIU