Practica Automatica 2016

Prin prisma continuarii activitatii de practica desfasurate prin proiectul SHIVA http://shiva.pub.ro/ProiectSHIVA/, va invitam, joi 07.04.2016, incepand cu ora 12, Sala ED 112 sa participati la sesiunea de prezentari a ofertelor de stagii de practica ale companiilor partenere din domeniul AIA. Cu aceasta ocazie veti putea interactiona direct cu reprezentantii firmelor. Firmele isi vor prezenta activitatea, temele de studiu propuse, numarul de locuri disponibile precum si asteptarile lor. Dupa fiecare prezentare va avea loc o sesiune de intrebari si raspunsuri. Aceste prezentari va vor ajuta sa luati cea mai buna decizie in momentul in care veti aplica pentru efectuarea unui stagiu.

Firmele participante si programul sesiunii se vor publica la adresa: http://shiva.pub.ro/ProiectSHIVA/implementare-stagii-practica/sustenabilitate-proiect-2016/

Care sunt beneficiile participarii la aceasta sesiune?
– veti putea alege dintre > 80 de locuri de practica si teme asociate la peste 20 de firme partenerein domeniul AIA;
– exista posibilitatea de a continua activitatea la compania la care ati realizat stagiul de practica, fie pe linie profesionala, ca angajat part-time sau full-time si/sau pe linie academica, prin realizarea in colaborare a lucrarii de licenta, beneficiind de resurse si sprijin adecvate.