POSDRU/86/1.2/S/63806 – Ingineria sistemelor

identitate63806_1
Descriere partener și echipa de implementare / Obiective proiect / Activități eligibile proiect / Rezultate / Indicatori proiect / Diseminare rezultate

Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti este cea mai veche si prestigioasa scoala de ingineri din Romania. Fondata în 1818, Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti (UPB), reprezinta una dintre institutiile fundamentale si de prestigiu ale invatamantului superior romanesc, fiind principala sursa pentru specialistii din Romania in domeniile de control automat, informatica, telecomunicatii, inginerie electrica, inginerie mecanica si inginerie chimica. Pe langa performanta din invatamant, cea de cercetare stiintifica reprezinta o componenta obligatorie pentru personalul academic. Aceasta activitate se desfasoara în departamentele din facultati sau in cadrul centrelor de cercetare distincte.

Facultatea de Automatica si Calculatoare ofera educatie profesionala in urmatoarele domenii: structura si arhitectura sistemelor de calcul, microprocesoare, sisteme software, inteligenta artificiala, precum si ingineria sistemelor de reglare, comanda, conducere, roboti si sisteme flexibile de fabricatie , bioinginerie, automatizari industriale.

Membrii personalului implicat in proiect fac parte din unul din cele doua Departamente din domeniul Ingineriei sistemelor existente in cadrul facultatii de Automatica si Calculatoare si anume din cadrul Departamentul Automatica si Informatica Industriala.

Echipa UPB va participa la toate activitatile proiectului. Din cadrul echipei de implementare al partenerului 2 fac parte urmatoarele perosane:

ECHIPA DE IMPLEMENTARE PROIECT
1
Responsabil proiect P2
2
Expert curricular1
3
Expert curricular2
4
Expert curricular3
5
Expert curricular4
6
Expert managementul si asigurarea calitatii
7
Expert creare resurse
8
Expert programe de studii de licenta
9
Expert programe de studii de master
10
Expert creare resurse
11
Expert creare resurse
12
Expert creare resurse
13
Expert  responsabil monitorizare
14
Expert comunicare
15
Expert logistica
DINU Gheorghe
16
Expert salarizare
DIACONU Mihaela Cezarina
17
Expert Contabil

ROTARIU Mihaela/ CIMPIAN Roxana

18
Expert logistica
ARSENE Gheorghe
ECHIPA ADMINISTRATIVA
19
Secretara
DINU Maricica
20
Expert resurse umane
CAPSALI Adriana