Master Automatică și Informatică Industrială (AII)

ATENTIE! S-au afisat temele de cercetare/disertatie pentru studentii anului 1, an universitar 2018-2019. Acestea pot fi consultate Aici: Teme 2018-2019.
Studentii sunt rugati sa contacteze cadrele didactice si  sa stabileasca o tema de disertatie pe care o vor dezvolta pe parcursul celor 4 semestre scolare in cadrul disciplinei cercetare stiintifica si practica.  La inceputul sesiunii de iarna va avea loc colocviul de cercetare cand studentii trebuie sa aduca raportul de cercetare si sa prezinte acest proiect. 

Programul de studii universitare de masterat “Automatică și Informatică Industrială” își asumă misiunea de a pregăti specialiști în domeniul Ingineria Sistemelor, venind din diverse pregătiri inginerești de licență, capabili de a utiliza cunoştinţe ştiinţifice, tehnice şi cultural-umaniste valoroase, de a contribui la progresul tehnologic, economic și social- cultural al societăţii româneşti şi al lumii contemporane şi de se integra în societatea informationala. În particular, programul are drept misiune specializarea absolvenţilor de învaţământ superior tehnic în domeniul aplicării teoriei sistemelor automate, inclusiv a tehnologiilor avansate din acest domeniu, în diversele ramuri industriale, cu accent pe principalele aplicații tehnico-inginerești: energetică, transporturi, chimie și petrochimie.

Scurta descriere master Automatica si Informatica Industriala

Plan de invatamant master AII
Metodologia de admitere
Bibliografie anii anteriori -master AII Ultimele informatii pe site-ul departamentului AII
Grup alumni AII

Acreditare: Aviz de validare a calificării masterului interdisciplinar Automatică și Informatică Industrială (AII) – Facultatea de Automatică și Calculatoare – Coordonator Prof. Dr. Ing. Sergiu Stelian Iliescu

MSc_AII_2013