Master Automatică și Informatică Industrială (AII)

Programul de masterat Automatică și Informatică Industrială (AII) pregătește specialiști în domeniul Ingineria Sistemelor, venind din diverse pregătiri inginerești de licență, capabili de a utiliza cunoştinţe ştiinţifice și tehnice avansate, de a contribui la progresul tehnologic, economic și social-cultural al societăţii româneşti şi al lumii avansate. În particular, programul are drept misiune dobândirea de cunoștințe tehnice avansate în domeniul informaticii industriale, programarea, exploatarea și mentenanța sistemelor informatice, de control și comunicație în procesele industriale, participarea inovativ-creatoare la proiecte de cercetare, pregătirea practică alături de firme consacrate.

Master AII – scurta prezentare

Plan_de_Invatamant_AII
Metodologia de admitere
Bibliografie AII 2021
Ultimele informatii pe site-ul departamentului AII

ATENTIE! S-au afisat temele de cercetare/disertatie pentru studentii anului 1, an universitar 2018-2019. Acestea pot fi consultate Aici: Teme 2018-2019.
Studentii sunt rugati sa contacteze cadrele didactice si  sa stabileasca o tema de disertatie pe care o vor dezvolta pe parcursul celor 4 semestre scolare in cadrul disciplinei cercetare stiintifica si practica.  La inceputul sesiunii de iarna va avea loc colocviul de cercetare cand studentii trebuie sa aduca raportul de cercetare si sa prezinte acest proiect. 

Acreditare din 2009: Aviz de validare AII – Facultatea de Automatică și Calculatoare – Coordonator Prof. Dr. Ing. Sergiu Stelian Iliescu