Beneficiar – UPB

Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti este cea mai veche si prestigioasa scoala de ingineri din Romania. Fondata în 1818, Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti (UPB), reprezinta una dintre institutiile fundamentale si de prestigiu ale invatamantului superior romanesc, fiind principala sursa pentru specialistii din Romania in domeniile de control automat, informatica, telecomunicatii, inginerie electrica, inginerie mecanica si inginerie chimica. Pe langa performanta din invatamant, cea de cercetare stiintifica reprezinta o componenta obligatorie pentru personalul academic. Aceasta activitate se desfasoara în departamentele din facultati sau in cadrul centrelor de cercetare distincte.

Facultatea de Automatica si Calculatoare ofera educatie profesionala in urmatoarele domenii: structura si arhitectura sistemelor de calcul, microprocesoare, sisteme software, inteligenta artificiala, precum si ingineria sistemelor de reglare, comanda, conducere, roboti si sisteme flexibile de fabricatie , bioinginerie, automatizari industriale.

Membrii personalului implicat in proiect fac parte din unul din cele doua Departamente din domeniul Ingineriei sistemelor existente in cadrul facultatii de Automatica si Calculatoare si anume din cadrul Departamentul Automatica si Informatica Industriala.

Echipa UPB participa la toate activitatile proiectului. Din cadrul echipei de implementare al partenerului UPB fac parte urmatoarele perosane:

ECHIPA DE MANAGEMENT PROIECT
1
Manager proiect
2
Asistent manager
BARBULEA Veronica
3
Responsabil Financiar
GANEA Gabriela
ECHIPA DE IMPLEMENTARE PROIECT
1
Coordonator organizare si implementare stagii de practica
2
Expert promovare si informare
CARSTOIU Dorin
3
Expert organizare si implementare stagii de practica
4
 Expert organizare si implementare stagii de practica
5
 Cadru didactic supervizor
CALOFIR Vasile
6
Cadru didactic supervizor
7
Expert IT si creare materiale suport
POPESCU Dan
9
Expert consiliere si orientare profesionala
LUCA Andra
10
Expert consiliere si orientare profesionala
NEAGU Simona
ECHIPA ADMINISTRATIVA
1
Secretara
DINU Maricica
2
Administrator logistica
DINU Gheorghe
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeana, va invitam să vizitati www.fonduri-ue.ro