xplore – New Automation Award 2015

Xplore_Visual_2015_downloadPhoenix Contact organizeaza, pentru al saselea an la rand, competitia internationala xplore – New Automation Award 2015. Concursul ofera posibilitatea studentilor de a implementa idei creative in domeniul ingineriei sistemelor.

Studentii interesati sunt invitati sa prezinte o idee inovatoare de automatizare intr-un clip video de 2-3 minute, pe una dintre temele majore. Acesta se incarca on-line pana pe 31 Mai, 2014. In urma jurizarii, vor fi selectate cele mai interesate 100 de proiecte, care vor primi finantare, ce consta in echipamente Phoenix Contact (plc-uri, panouri operator, module de comunicatie si echipamente de retea, senzori, etc.), in valoare de 3000 de EURO pentru implementarea ideii.

Echipele castigatoare vor avea la dispozitie pana in Februarie 2015 pentru a pune in practica idea propusa. In Martie 2015 echipele celor mai bune 30 de proiecte sunt invitate la sediul companiei din Bad Pyrmont, Germania ca sa le prezinte in fata juriului si a celorlalti concurenti. Primele 3 proiecte sunt declarate castigatoare si primesc ca premiu o excursie la targul industrial de la Hanovra din Aprilie 2015.

Mai multe informatii despre competitie pot fi gasite accesand www.xplore.org sau shiva.pub.ro.