POSDRU/109/2.1/G/82454 – Practică studenți

identitate63806_1
Descriere partener și echipa de implementare / Obiective proiect / Activități eligibile proiect / Rezultate implementare 2012 / Rezultate implementare 2013 / Documente și formulare utile

Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti este cea mai veche si prestigioasa scoala de ingineri din Romania. Fondata în 1818, Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti (UPB), reprezinta una dintre institutiile fundamentale si de prestigiu ale invatamantului superior romanesc, fiind principala sursa pentru specialistii din Romania in domeniile de control automat, informatica, telecomunicatii, inginerie electrica, inginerie mecanica si inginerie chimica. Pe langa performanta din invatamant, cea de cercetare stiintifica reprezinta o componenta obligatorie pentru personalul academic. Aceasta activitate se desfasoara în departamentele din facultati sau in cadrul centrelor de cercetare distincte.

Facultatea de Automatica si Calculatoare ofera educatie profesionala in urmatoarele domenii: structura si arhitectura sistemelor de calcul, microprocesoare, sisteme software, inteligenta artificiala, precum si ingineria sistemelor de reglare, comanda, conducere, roboti si sisteme flexibile de fabricatie , bioinginerie, automatizari industriale.

Membrii personalului implicat in proiect fac parte din unul din cele doua Departamente din domeniul Ingineriei sistemelor existente in cadrul facultatii de Automatica si Calculatoare si anume din cadrul Departamentul Automatica si Informatica Industriala.

Echipa UPB va participa la toate activitatile proiectului. Din cadrul echipei de implementare al partenerului 2 fac parte urmatoarele perosane:

ECHIPA DE IMPLEMENTARE PROIECT
1
Responsabil coordonare si implementare P1
2
Asistent coordonare si implementare
3
Expert elaborare ghid de practica
4
Asistent coordonare si implementare
5
Asistent coordonare si implementare
6
Cadru didactic supervizor
7
Cadru didactic supervizor
8
Expert promovare si informare
ECHIPA ADMINISTRATIVA
9
Expert salarizare
DIACONU Mihaela Cezarina
10
Expert Contabil

CIMPIAN Roxana