Consortiu

Coordonator: Universitatea Politehnica Bucuresti
Partener: Asti Automation

Universitatea Politehnica Bucuresti, Facultatea de automatica si Calculatoare, Departamentul de Automatica si Informatica Industriala, Laboratorul de Sisteme Informatice Industriale.

ECHIPA DE IMPLEMENTARE PROIECT
1
Director proiect
2
Cercetator CS I
3
Cercetator CS I
4
Cercetator CS III
5
Cercetator CS III
6
Cercetator CS III
7
Cercetator CS III

Firma Asti Automation ofera urmatoarele servicii:

  • Automatizari industriale – solutii hardware si software de automatizare pentru o gamă largă de aplicatii de proiectare asistata de calculator : proiectarea industrială a sistemelor de automatizare si de distribuție, dulapuri industriale, integrarea echipamentelor electrice și de automatizare reprezinta cateva dintre proiectele firmei.
  • Dezvoltarea și producția de echipamente didactice pentru universități. Firma produce echipamente didactice bazandu-se pe curricula universitară aferenta domeniului Ingineria Sistemelor.
  • Cursuri de formare/recalificare profesionala oferite in parteneriat cu firma Festo Didactic, adaptate în funcție de necesitatile clienților industriali, acoperind diverse teme de automatizari industriale. In colaborare cu universitatile de inginerie, ASTI organizează practica de vară pentru studenți in cadrul careia cei mai buni studenți au posibilitatea de a fi implicati în proiecte industriale reale.